Bine de stiut

1. Producatorul profilului
Acesta este cel important lucru de care trebuie tinut cont la achizitionare. Exista o foarte mare diferenta calitativa (rezistenta, coeficient ridicat de izolare termica etc.) intre profilele tamplarie pvc . LGH a ales sa colaboreze cu prestigiosul producator Veka datorita calitatii si fiabilitatii produselor sale. In alegerea noastra a contat foarte mult si raportul calitate/pret pe care noi reusim in final sa-l oferim clientilor nostri.

2. Grosimea profilului
Se masoara in mm si cu cat profilul este mai gros cu atat izolarea termica este mai buna.

3. Numarul de camere
In cazul tamplariei pvc Veka exista tamplarie pvc cu 3 camere, 5 camere si 6 camere. Ferestrele din tamplarie pvc sunt impartite in 3, 5 sau 6 compartimente rezultand ca la tamplaria pvc cu 5 sau 6 camere bariera termica este mai mare fata de cea compartimentata in 3 camere.

Produse
Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn.

In acelasi timp se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp, va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs. si este usor de intretinut.

Pe langa tamplaria de PVC, elementele esentiale in executia ferestrelor si usilor sunt geamul termopan si feroneria.

Tamplaria veche din lemn nu era etansa si permitea un schimb continuu de aer. In cazul ferestrelor de PVC, fiind mult mai etanse, schimbul de aer nu se mai realizeaza si trebuie facuta o aerisire corespunzatoare a locuintei, astfel incat sa se evite formarea condensului. Se recomanda aerisirea locuintelor de cel putin 2-3 ori pe zi.

Ferestre

Prin VEKA, ferestrele capata noi dimensiuni: devenim proprii designeri cand vine vorba de forme si culori, ne permitem sa luam decizii cu privire la personalitatea spatiului pe care il decoram si ne modelam propriul stil de viata. Profilele VEKA se imbina perfect de la traditional la modern, de la rustic la elegant, de la stilat la practic.

Si asta datorita gamei largi de peste 1.600 de produse. Acestea nu trebuie vopsite, avand o suprafata neteda ce permite o curatare usoara si rapida. Sistemele de ferestre din profile VEKA exclusiv clasa A sunt foarte stabile si asigura izolare termica, fonica si antiefractie eficienta prin garnituri, geamuri si feronerie speciala.

VEKA va consiliaza in orice problema legata de solutii pentru ferestre. Puteti conta pe calitatea certificata a sistemelor de ferestre inovatoare VEKA, leaderul mondial in domeniul ferestrelor. Pana in prezent, in intreaga lume s-au fabricat peste 100 de milioane de ferestre si usi.

Usi rezidentiale

Profilele din PVC marca VEKA pentru usi reziden?iale ofera o gama larga de posibilita?i de configurare si design, indiferent daca construc?ia este noua sau renovata. Datorita formelor si culorilor individuale, a gamei variate a ornamentelor, posibilitatile de amenajare sunt nelimitate.

Pentru individualizare sistemele VEKA sunt disponibile si in varianta profilelor colorate, rezistente la raze UV si intemperii, indiferent de model.

Usi culisante cu ridicare

Ca intotdeauna, pornind de la ceea ce isi doresc proprietarii, dar si arhitectii, VEKA a creat sistemele de usi culisante care se adapteaza perfect la orice dimensiuni, intr-o gama completa - usi culisante cu ridicare, usi culisante in plan paralel si usi culisante pliante. La acestea, se adauga si variata paleta cromatica VEKA, cu folieri in peste 30 de culori si imitatii de lemn, ce pot fi adaptate cu usurinta oricarei cerinte arhitecturale.

Usa culisanta cu ridicare, varful de lance al sistemelor de usi VEKA, este folosita in principal in cazul usilor cu deschideri mari, de minim 3 metri latime si 2,3 metri inaltime. Practic, dimensiunile mari ale usii impun un sistem ce trebuie sa sustina in mod separat fiecare modul al usii. Astfel, VEKA a ales ca ambele module sa aibe propria sina de sustinere a miscarii, modulul ce se deschide fiind ridicat usor si abia apoi impins in lateral, culisand mereu corect si silentios.

Pentru un astfel de produs este necesar un profil deosebit de stabil, care poate suporta greutatea mult mai mare pe care o are usa, comparabil cu o fereastra obisnuita.