Bine de stiut

1. Producatorul profilului
Acesta este cel important lucru de care trebuie tinut cont la achizitionare. Exista o foarte mare diferenta calitativa (rezistenta, coeficient ridicat de izolare termica etc.) intre profilele tamplarie pvc . LGH a ales sa colaboreze cu prestigiosul producator Veka datorita calitatii si fiabilitatii produselor sale. In alegerea noastra a contat foarte mult si raportul calitate/pret pe care noi reusim in final sa-l oferim clientilor nostri.

2. Grosimea profilului
Se masoara in mm si cu cat profilul este mai gros cu atat izolarea termica este mai buna.

3. Numarul de camere
In cazul tamplariei pvc Veka exista tamplarie pvc cu 3 camere, 5 camere si 6 camere. Ferestrele din tamplarie pvc sunt impartite in 3, 5 sau 6 compartimente rezultand ca la tamplaria pvc cu 5 sau 6 camere bariera termica este mai mare fata de cea compartimentata in 3 camere.

Produsele Veka - prin ferestrele VEKA lumea se vede altfel
Prin VEKA, ferestrele capata noi dimensiuni: devenim proprii designeri cand vine vorba de forme si culori, ne permitem sa luam decizii cu privire la personalitatea spatiului pe care il decoram si ne modelam propriul stil de viata. Ferestrele VEKA se pot adapta usor oricarui stil arhitectural, de la traditional la modern, de la rustic la elegant, de la stilat la practic.

Acest lucru se datoreaza gamei largi de peste 1.600 de produse disponibile pentru piata romaneasca. Profilele VEKA nu trebuie vopsite, avand o suprafata neteda ce permite o curatare usoara si rapida. Sistemele de ferestre din profile VEKA exclusiv clasa A sunt foarte stabile si asigura izolare termica, fonica si antiefractie eficienta.

Clase de profile :

- ALPHALINE 90
- SWINGLINE
- SOFTLINE 70
- EFFECTLINE
- EUROLINE

Principalele beneficii pe care le veti primi alegand profilele VEKA sunt durabilitatea, calitatea, izolarea termica si fonica optica, siguranta sporita, design-ul placut, varietatea de culori si intretinerea usoara.

Iata doar cateva argumente pentru care alegand VEKA veti beneficia de:

- Calitate
- Izolare fonica si termica optime
- Economisirea energiei si reducerea costurilor de intretinere
- Conditii de locuire impecabile
- Siguranta sporita
- Varietate mare de culori
- Usurinta intretinerii
- Valoare durabila