Bine de stiut

1. Producatorul profilului
Acesta este cel important lucru de care trebuie tinut cont la achizitionare. Exista o foarte mare diferenta calitativa (rezistenta, coeficient ridicat de izolare termica etc.) intre profilele tamplarie pvc . LGH a ales sa colaboreze cu prestigiosul producator Veka datorita calitatii si fiabilitatii produselor sale. In alegerea noastra a contat foarte mult si raportul calitate/pret pe care noi reusim in final sa-l oferim clientilor nostri.

2. Grosimea profilului
Se masoara in mm si cu cat profilul este mai gros cu atat izolarea termica este mai buna.

3. Numarul de camere
In cazul tamplariei pvc Veka exista tamplarie pvc cu 3 camere, 5 camere si 6 camere. Ferestrele din tamplarie pvc sunt impartite in 3, 5 sau 6 compartimente rezultand ca la tamplaria pvc cu 5 sau 6 camere bariera termica este mai mare fata de cea compartimentata in 3 camere.

Servicii
Va oferim in mod gratuit consultanta de specialitate atat pentru alegerea tamplariei cat si in ce priveste tehnologia fabricarii de usi si ferestre din profile PVC si aluminiu.

Clientii nostri beneficiaza gratuit de documentatia tehnologica necesara.

De asemenea asiguram clientilor care au ales sa lucreze cu noi:

- asistenta in alegerea celei mai bune configuratii (consultanta tehnica de specialitate);

- transport;

- montaj;

- conditii flexibile de plata.

Consultanta

Inainte de achizionarea unui produs de la firma noastra puteti beneficia de consultanta in alegearea unei solutii. In urma stabilirii solutiilor care se potrivesc puteti primiti o oferta de pret pentru fiecare dintre ele, astfel puteti sa o alegeti pe cea care se inscrie in bugetul propus.
Odata stabilite aceste coordonate, unul dintre specialistii nostrii se vor deplasa la locul lucrarii, pentru masuratorile necesare.
In urma unei comenzi ferme, lucrarea se confectioneaz? cu profesionalism ?i cu materiale de calitate, toate acestea in sprijinul si spre satisfactia dumneavoastra.

Transport / Montaj

Pentru toate produsele noastre asiguram transport gratuit in localitatile in care avem reprezentante.
In cazul in care comanda trebuie livrata in afara acestor localitati, plata transportului este negociabila in functie de valoarea comenzii.
Montajul este asigurat de catre specialistii nostrii si se face gratuit indiferent de valoarea comenzii.
La montarea tamplariei se asigura si indepartarea celei vechi.

Livrare / Plata

Orice comanda ferma trebuie insotita de plata unui avans din valoarea lucrarii.
Dupa ce a fost platit avansul produsele sunt livrate cateva zile lucratoare, in functie de complexitatea lucrarii. Aceasta perioada este depasita in cazul lucrarilor foarte mari, sau la care sunt necesare materiale ori prelucrari speciale ale acestora.